Η Γιόγκα είναι μία αρχαία μέθοδος ευζωίας για υγεία, αρμονία, ευεξία, ενέργεια και για δραστηριοποίηση της εσωτερικότητας και της “βαθιάς μας συνείδησης”.

Σκοπός της είναι η ένωση του μυαλού και του σώματος, έτσι ώστε να μπορούμε να υποδεχτούμε ήρεμα και ισορροπημένα όλες τις αλλαγές στη ζωή μας.

Ως σωματική άσκηση είναι, η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση της αντοχής, της ευλυγισίας, του μυϊκού τόνου, της σωματικής μας στάσης.
Η Γιόγκα ρυθμίζει το νευρικό και ορμονικό μας σύστημα, τονώνει την κυκλοφορία, αυξάνει τη ζωτικότητα, την ψυχική μας διάθεση και αναπτύσσει ευφυΐα, αντίληψη, μνήμη και λογική.
Η Γιόγκα υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου δασκάλου είναι κατάλληλη για όλους.
Είναι απαραίτητη για όσους πάσχουν από άγχος, υπερένταση, νευρικότητα, έλλειψη προσοχής αλλά και για όσους χρειάζονται ξεκούραση και χαλάρωση.
Η Γιόγκα έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ακόμα και χρόνιες ασθένειες, ή ακόμα καλύτερα, σας βοηθά να μην αρρωστήσετε, αφού είναι μέθοδος πρόληψης και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.
Στο  Gymaginario μπορείτε να νιώσετε τη συγκλονιστική εμπειρία της YOGA, συμμετέχοντας στα sessions που πραγματοποιούνται από τον μοναδικό Αντώνη Φραγκάκη.

Ο Αντώνης Φραγκάκης μυήθηκε αρχικά στην ΑSHTANTRA VINASA από την Cyndi Lee, ιδρύτρια του διάσημου OM YOGA. Αργότερα, συνέχισε την πρακτική του με πολλούς δασκάλους μέχρι την γνωριμία του με την Lyengar Yoga, της οποίας είναι και πιστοποιημένος δάσκαλος, με εκπαιδεύτρια του την Penny Chaplin. Ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ινδία και για αρκετό καιρό ήταν δίπλα στους Chanchani και την Usha Devi. Παρακολούθησε σεμινάρια κορυφαίων δασκάλων, όπως η Μαρία Apt, Olga Zvontsova, Eyal Shifroni, Bobby Clenel


  • 0
  • 24 Νοεμβρίου 2017