Ο καθένας μας είναι ένα ταξίδι από εκατομμύρια “ΠΡΙΝ” και “META και μία φωτογραφία ποτέ δεν μπορεί να αιχμαλωτίσει αυτήν την όμορφη πραγματικότητα!!!

Η προβολή των επιτυχιών των προγραμμάτων μεταμόρφωσης γίνεται για να τονίσουμε ότι μέσα από την αλλαγή του σώματος έρχεται και η αλλαγή του τρόπου σκέψης μας, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει στην καλυτέρευση ολόκληρης της ζωής μας !!!

(*) Δεν έχω ακολουθήσει διατροφή
Η Χριστίνα  απαντάει άμεσα σε όλες τις απορίες ακόμα και στις “κουλές” ώρες που της έστελνα μηνύματα!!!

Καταπληκτικό πρόγραμμα χωρίς να πεινάσω στιγμή!!!
Και η γράμμωση έρχεται άμεσα!

Ήρθε λοιπόν και η δίκη μου σειρά να αξιολογήσω το πρόγραμμα που ακολούθησα με την αγαπημένη μου Χριστίνα!
Ξεκινώντας απ’ τον στόχο μου που δεν ήταν να χάσω κιλά, καθώς ήμουν ήδη 50.
Στόχος μου ήταν να παραμείνω στα κιλά μου και να χάσω λίπος και πόντους κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς που θεωρώ ότι είχα περισσότερο σε σχέση με τα κιλά μου!
Είμαι στο 3ο μήνα του προγράμματος πλέον και πραγματικά δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο στη ζυγαριά, όμως η αλλαγή που είδα στην κοιλιά μου, στο σώμα μου, στις αντοχές μου, στις φωτογραφίες ήταν απίστευτη! Είμαι 22 χρόνων έχω δοκιμάσει άπειρα προγράμματα λόγω του κόμπλεξ που είχα, με κανένα αποτέλεσμα…
Έχω πεινάσει, έχω κουραστεί, έχω κλάψει και η Χριστίνα ήταν ο άνθρωπος που βρήκα την κατάλληλη στιγμή για να το ανατρέψει σε βαθμό που δεν το πίστευα. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό, ούτε για το πρόγραμμα, ούτε για τη Χριστίνα! Πραγματικά τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναγνωρίσει και η αυτοπεποίθηση μου έχει ανεβεί. Με έμαθε πολλά πράγματα για τα οποία είχα τελείως άλλη γνώση, ήταν πάντα δίπλα μου οποιαδήποτε ώρα.
Δεν πείνασα, έτρωγα ό,τι ήθελα (αρκεί να μαγειρευτούν με σωστό τρόπο και όλα γίνονται απόλαυση…).
Και να θυμάστε η Χριστίνα σας μεταδίδει τις γνώσεις της, τα λόγια της, τη διατροφή, τις ασκήσεις, αλλά είναι στο χέρι μας από κει και πέρα να φτάσουμε το στόχο μας… Και αργότερα θα καταλάβετε ότι αυτό το μήνυμα μας περνάει η Χριστίνα, ότι μόνο αν πιστέψουμε πρώτα στον εαυτό μας θα κάνουμε θαύματα!!!
Την αγαπώ πολύ και ας μην την ξέρω από κοντά και δεν μπορώ και να την αποχωριστώ!!!

Όταν ξεκίνησα το 30 days body transformation by web, δεν πίστευα σε καμία περίπτωση ότι θα κατάφερνα σε 1 μήνα να χάσω σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης που είχαν απομείνει. Ο κοινωνικός μου περίγυρος με είχε τρομοκρατήσει λέγοντας πως κατά τη διάρκεια του θηλασμού τα κιλά είναι αδύνατον να χαθούν.
Κι όμως τίποτα δεν είναι αδύνατον…
Έψαχνα έναν άνθρωπο να με βοηθήσει να επικεντρωθώ σ’ έναν στόχο κι ευτυχώς βρέθηκε η Χριστίνα. Κατά διαστήματα -πολύ πριν την εγκυμοσύνη- είχα προσπαθήσει να κάνω προπονήσεις στο σπίτι με βιντεάκια από το youtube, προσπάθειες που στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία.
Η μοναδικότητα του 30 days body transformation by web -πέρα από την επιστημονική του βάση- έγκειται στην ψυχολογική υποστήριξη, ενθάρρυνση και την καθοδήγηση που λαμβάνει συνεχώς ο αθλούμενος. Ό,τι χρειαστείς… η Χριστίνα είναι εκεί, για να σε συμβουλεύει και να σε βοηθάει να μην τα παρατάς.
Το να καταφέρεις να κάνεις έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία διάθεση να αθλείται και να τρέχει σε γυμναστήρια, να περιμένει την ώρα των προπονήσεων για να αδειάσει το μυαλό του απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας χρειάζεται ταλέντο και κυρίως επαγγελματισμό!
Συνεχίζουμε δυναμικά…!

Ένα πρόγραμμα πολλά υποσχόμενο με αποτελέσματα που σε οδηγούν να αγαπήσεις το σώμα σου και τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις ένα τρόπο διατροφής και γυμναστικής που σε βοηθάει να κατακτήσεις το στόχο σου.
Η Χριστίνα, πάντα δίπλα σου με συμβουλές, ενθαρρυντική και με πολύ αγάπη γι’ αυτό που ξεκινήσαμε μαζί…
Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από το πρόγραμμα όσο και από την συνεργασία μου με την Χριστίνα και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι το απολαμβάνω!!!
Χαίρομαι την κάθε μέρα και ακολουθώ με μεγάλη ευχαρίστηση τις οδηγίες της και κάθε μέρα απολαμβάνω τις αλλαγές στο σώμα μου, κάθε μέρα βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στο στόχο μου!!!
Εξαιρετική ιδέα το συγκεκριμένο πρόγραμμα για εμάς που βρισκόμαστε μακριά από την Αθήνα και μέσω αυτού έχουμε την δυνατότητα για ένα ολιστικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών…
Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του!!
Χριστίνα μου από καρδιάς σ’ ευχαριστώ !!!

Είναι ένα ταξίδι που το ξεκίνησα με δυσπιστία, καθώς αθλούμαι πολλά χρόνια χωρίς αποτέλεσμα…Δεν φαινόταν ότι πάω γυμναστήριο καθημερινά… Έτσι με το που ξεκίνησα, από την τρίτη κιόλας ημέρα άρχισα να βλέπω ότι κάτι πάει καλά .Την πρώτη εβδομάδα ήταν εμφανής η διαφορά, έχασα 3 κιλά και είχα μια σημαντική απώλεια πόντων. Τώρα μετά το τέλος της 3ης εβδομάδας έφτασα αισίως στο τέλος του ταξιδιού!!!

Τα αποτελέσματα είναι φοβερά!!!

Τα γράφω όχι για να σας πείσω, αλλά να τα βγάλω από μέσα μου…Δεν σταματάω εδώ το ταξίδι αυτό, θα το συνεχίσω για να αποδείξω πρώτα από όλα στον εαυτό μου ότι μπορώ να δω το σώμα μου, έτσι όπως μου αξίζει! Τολμήστε το!! Η Χριστίνα θα είναι δίπλα σας ό,τι ώρα το θελήσετε!!! Εγώ είχα δίπλα μου τους γυμναστές που πήγαινα  γυμναστήριο αλλά τίποτα δεν γινόταν…

Και η Χριστίνα , που από το τηλέφωνο την άκουγα να μου λέει τι να κάνω, που ήταν χιλιόμετρα μακριά, κατάφερε να μου δώσει αυτό που άλλοι δεν κατάφεραν….

ΧΡΙΣΤΙΝAΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!!!!!!!

Εξαιρετικό πρόγραμμα, άψογη υποστήριξη, άψογα αποτελέσματα, τίποτα αρνητικό

Από τη στιγμή που ξεκίνησα το πρόγραμμα νιώθω υπέροχα!
Η διάθεση μου άλλαξε 100%, η αυτοπεποίθηση μου , η υγεία μου όλα 100%.
Η βοήθεια και η στήριξη της κ.Πάζιου είναι απίστευτες δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι.
Δεν έχω δει ξανά τέτοια αποτελέσματα χωρίς πολύ κόπο και το βασικό χωρίς να πεινάω!
Η διατροφή είναι τόσο πλήρης που δεν σου αφήνει περιθώρια να κάνεις ατασθαλία!
Είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Από που να αρχίσω…
Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα που έστειλα στην Χριστίνα, δύσπιστη μπορώ να πω, γιατί είχα δοκιμάσει τα πάντα, διατροφές, διάφορα είδη γυμναστικής, κ καμιά διαφορά στο σώμα μου δεν υπήρχε αν κ γυμνάζομαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου…
Η Χριστίνα με την σιγουριά της με έκανε να θέλω να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι κ όπως έγινε! Άντε για να μην φανώ υπερβολική ότι είδα διαφορά από την πρώτη μέρα, είδα από την δεύτερη σίγουρα!!!
Χωρίς πείνα, χωρίς στερήσεις η λύση ήταν τελικά στο σπίτι μου…
Η Χριστίνα “βράχος” διπλά μου να μου λύνει απορίες κ να με κάνει να συγκεντρώνομαι στο στόχο μου με τα μηνύματα που στέλναμε αξημέρωτα!
Οπότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να έχουμε τον σωστό άνθρωπο να μας καθοδηγήσει!!!!
Ευχαριστώ πολύ την Χριστίνα γιατί είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει κ συνεχίζει να το κάνει.
Την αγαπώ πολύ κ είμαι τυχερή που την γνώρισα από κοντά!!!!!