Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Γενικοί Όροι

Προοίμιο
Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών / μελών (εφ’ εξής “χρήστες”) από τη Χριστίνα Πάζιου (ιδιοκτήτρια του δικτυακού τόπου www.paziou.gr), κατά την εγγραφή τους ή κατά διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου www.paziou.gr. Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών του www.paziou.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της www.paziou.gr.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η www.paziou.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.paziou.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας.
Πολιτική τήρησης αρχείου προσωπικών δεδομένων
Κατά την εγγραφή του χρήστη στις υπηρεσίες του www.paziou.gr, θα ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Φύλο, Ημερομηνία γέννησης, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.α
Προσωπικά στοιχεία μπορεί επίσης να ζητηθούν και όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του www.paziou.gr ή και όταν οι χρήστες επισκέπτονται κάποιες σελίδες του www.paziou.gr. Το www.paziou.gr ακολουθεί την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την:

  1. εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το www.paziou.gr στους χρήστες του,
  2. ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών,
  3. επιλογή του περιεχομένου που προσφέρεται στους χρήστες, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις,
  4. ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.paziou.gr,
  5. ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων,
  6. εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.

Κατ’ εξαίρεση το www.paziou.gr.gr δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:
Έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων
Η δημοσιοποίηση γίνεται προς τρίτα φυσικά ή νομικά προσωπα με τα οποία συνεργάζεται το www.paziou.gr μόνο μέχρι του βαθμού που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας από το www.paziou.gr.
Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή

Διαφήμιση
Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο www.paziou.gr, προκειμένου να λάβουν όλες τις απαραίτητες γι’ αυτό πληροφορίες θα πρέπει να ενημερώσουν με κάποια στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Επιχείρησης – Τηλέφωνο – E-mail – URL (Ηλεκτρονική διεύθυνση της προς διαφήμιση ιστοσελίδας) κλπ.Το www.paziou.gr δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι του κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες των υπηρεσιών / σελίδων τους.
“Δεσμοί” (Links) προς άλλα sites

Το www.paziou.gr περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.paziou.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

Εφαρμοστέο Δίκαιο
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του www.paziou.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση το www.paziou.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών. Η χρήση των υπηρεσιών του www.paziou.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε πως η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα paziou.gr χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα paziou.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Συλλογή και σκοπός χρήσης των προσωπικών δεδομένων
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων οικειοθελώς. Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι για την εταιρεία μας ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα. Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το paziou.gr και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας και την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας.

Όταν πραγματοποιείται μια παραγγελία θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου (για την επικοινωνία και μόνο σχετικά με την παραγγελία σας και την παράδοση της αν χρειαστεί) και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας τα στοιχεία που γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας ) καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας και δεν καταχωρούνται στη βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία μας σύμφωνα με το άρθρο 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν άλλως επιβληθεί εκ του Νόμου.

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και Δικαιώματα
Εάν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα paziou.gr, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@paziou.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος paziou.gr, είτε κατά την εγγραφή σας είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:
Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας. Μετά από σχετικό αίτημα σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς.

Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Στην περίπτωση που μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.

Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία δεσμευμένων δεδομένων γίνεται μόνο σε πολύ περιορισμένη έκταση.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.

Διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας
Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης).

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ηλεκτρονικά και μη.

  • Δεν θα πουλήσουμε, δώσουμε ή ανταλλάξουμε ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους χωρίς την έγκριση σας ή αν υπάρξει νομικός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο.
  • Θα κρατήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο χρειάζεται. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές.
  • Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Χρήση δεδομένων κατά την εγγραφή στο κατάστημα – λογαριασμός πελάτη
Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες εάν μας τις παρέχετε εθελοντικά ως μέρος της παραγγελίας σας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας (παράδειγμα μέσω φόρμας επικοινωνίας ή e-mail) ή όταν δημιουργείτε λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όταν παραγγέλνετε προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε την επιλογή αν θέλετε να εγγραφείτε μαζί μας ως πελάτης, ή να παραγγείλετε χωρίς εγγραφή (σαν επισκέπτης). Αν θέλετε να εγγραφείτε σαν νέος πελάτης, αποθηκεύουμε τα συλλεγμένα δεδομένα των πελατών σας για μελλοντικές παραγγελίες. Με την εγγραφή σας, θα έχετε δυνατότητα να ψωνίζετε ταχύτερα μέσω σύνδεσης στον λογαριασμό του πελάτη που προστατεύεται μέσω κωδικού, να γνωρίζετε την κατάσταση των παραγγελιών σας ανά πάσα στιγμή και να έχετε πάντα μια ενημερωμένη επισκόπηση των προηγούμενων παραγγελιών σας.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής του χρήστη παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ με την επιλογή ονόματος χρήστη «username» και κωδικού εισόδου «password» της επιλογή σας. Προτείνουμε την παράλληλη χρήση πεζών, κεφαλαίων γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων στην επιλογή του προσωπικού κωδικού εισόδου «password». Η εταιρεία μας σας ενημερώνει πως δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει και σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει τον κωδικό εισόδου σας. Η μελλοντική είσοδός σας μέσω της διαδικασίας «login» σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης με ασφάλεια του προσωπικού σας προφίλ, αλλαγής των στοιχείων επικοινωνίας, διεύθυνσης παράδοσης αλλά και την αλλαγή του email εγγραφής και των προσωπικών κωδικών. Η τακτή αλλαγή του κωδικού εισόδου «password» σε συνδυασμό με την ευθύνη που φέρεται για τη διατήρηση της μυστικότητας και τη μη γνωστοποίηση του «username» και «password» σε τρίτους διασφαλίζει την ασφάλεια των κινήσεων του λογαριασμού σας και των προσωπικών σας στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια αυτών και τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους.

Δεδομένα χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας μας
Εάν μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο αντί για το σωστό σας όνομα. Η εισαγωγή μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας είναι απαραίτητη συναίνεση σας με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου μας επιλέγοντας το «check box».

Τα δεδομένα που έχετε εισάγει στη φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν από εμάς αποκλειστικά για να απαντήσουμε στην επαφή ως μέρος του αιτήματός σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε στη φόρμα επικοινωνίας με τρίτους ούτε θα τις χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν της ανταπόκρισης του αιτήματός σας.

Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την τελική επεξεργασία του αιτήματός σας, εάν το επιθυμείτε και η διαγραφή δεν απαιτεί νομικές απαιτήσεις αποθήκευσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

1. Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί ο Πελάτης και αποθηκεύονται στον υπολογιστή του, όσο ο Πελάτης βρίσκεται μέσα στην ιστοσελίδα μας. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.

Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή του Πελάτη, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης του Πελάτη. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη.

Επιπλέον, τα cookies βοηθούν την ιστοσελίδα μας να βλέπει την απόδοση και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών της.

2. Ποια cookies χρησιμοποιούνται;
Ορισμένα ή όλα τα cookies που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Ο Πελάτης μπορεί να δει και να διαχειριστεί τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα).

3. Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί τα παρακάτω:

α). Απολύτως απαραίτητα cookies:
Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, που επιτρέπουν στον Πελάτη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του Πελάτη. Χωρίς αυτά τα cookies, η ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία στον χρήστη / πελάτη.

Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του Πελάτη όπως το μέγεθος γραμματοσειράς, το καλάθι αγορών, την λίστα επιθυμιών κλπ.

β). Google Analytics
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα paziou.gr χρησιμοποιεί cookies της Google Analytics για να εκτιμήσουμε τον αριθμό χρηστών που επισκέπτονται την σελίδα μας και κυρίως για στατιστικούς λόγους. Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν την μέτρηση και την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες πλοηγούνται στην Σελίδα μας. Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν στον ιστότοπο μας να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του και την αγοραστική εμπειρία των χρηστών της Σελίδας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει προβεί στην ενεργοποίηση της ανωνυμίας των διευθύνσεων IP του Google Analytics σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την σελίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=el&ref_topic=2919631

4. Εάν ο Πελάτης δεν επιθυμεί τη χρήση cookies.
Ο Πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει, να απενεργοποιήσει ή και να σβήσει εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί. Ωστόσο έπειτα από αυτό ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου
Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες
Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες σελίδες. Εάν μεταφερθείτε σε τρίτη ιστοσελίδα πατώντας σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε.