Το Six-Pack των κοιλιακών ή η επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά ήταν ένα σημείο που μέχρι πριν λίγα χρόνια οι γυναίκες θαύμαζαν στους άντρες και πλέον ολοένα και οι άντρες αρχίζουν να προσθέτουν στα γυναικεία “συν” της σέξι εμφάνισης!!!

Γραμμωμένοι κοιλιακοί σημαίνει ομορφιά, φυσική κατάσταση και μυϊκή δύναμη.

Ωστόσο, το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς είναι κάτι το οποίο δύσκολα φεύγει και για να γίνει αυτό χρειάζεται ειδική δίαιτα, συνδυαστικές ασκήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα κρυφά μυστικά !!!

Αν θέλετε να αποκτήσετε μία άκρως εντυπωσιακή και “εκρηκτική” εμφάνιση, σχηματίζοντας για πρώτη φορά στο σώμα σας τους κοιλιακούς που έχετε ζηλέψει και φαντασιωθεί… τότε ελάτε να δοκιμάσετε το μοναδικό πρόγραμμα Perfect Abs In A Few Weeks.

Το πρόγραμμα Perfect Abs In A Few Weeks απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίας ή σωματικού βάρους και είναι πλήρως εξατομικευμένο, δηλαδή προσαρμόζεται ανάλογα με το προφίλ και τα χαρακτηριστικά του κάθε αθλούμενου.

Η καινοτομία του προγράμματος Perfect Abs In A Few Weeks είναι ότι για την πραγματοποίηση του στόχου καταπολέμησης του “εχθρού” που δεν είναι άλλος από τις λιποαποθήκες του σώματος, χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα 5 σημαντικά “όπλα” ως εξής:

 1. Ασκήσεις αναερόβιες που εστιάζουν στην περιοχή της κοιλιάς (πρωταγωνιστές μύες) σε συνδυασμό με ασκήσεις όλου του σώματος με δευτερεύουσα έμφαση στα τοπικά σημεία και ασκήσεις αερόβιες, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή και άμεση ενεργοποίηση καύσης του λίπους.
 2. Επιλεγμένη διατροφή με λιποτροπικές ιδιότητες
 3. Βοηθήματα ένδυσης για ακόμη αποτελεσματικότερες καύση
 4. Προτάσεις εφαρμογής φυσικών προϊόντων στα σημεία ενδιαφέροντος
 5. Μυστικά tips για επίτευξη και διατήρηση του αποτελέσματος

Μέχρι χθες η απόκτηση τέλειων κοιλιακών ίσως ήταν μια ανεκπλήρωτη επιθυμία είτε γιατί δεν είχατε τον τρόπο πραγματοποίησης είτε γιατί κάποια επιπλέον κιλά σας απαγόρευαν να κάνετε τέτοιου είδους σκέψεις είτε για κάποιο άλλο λόγο που σας έκανε να θεωρείτε έναν τέτοιο στόχο εντελώς απρόσιτο, απλησίαστο και δύσκολο…


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

 • 10 Personal Training Sessions διάρκειας 1 ώρας
 • 20 Small Group Workout Sessions διάρκειας 1 ώρας
 • Πλάνο Διατροφής για όλο το χρονικό διάστημα του προγράμματος
 • Μυστικά Tips που θα βάλετε στην καθημερινότητά σας για οριστική εξαφάνιση του κοιλιακού λίπους

Κόστος Προγράμματος : 299€

Τώρα με το μοναδικό πρόγραμμα Perfect Abs In A Few Weeks δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αφού μπορείτε επιτέλους όλοι, να κάνετε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση των κοιλιακών των ονείρων σας!!!


 • 0
 • 24 Νοεμβρίου 2017