Η κυτταρίτιδα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα και εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στα μπράτσα και οφείλεται σε συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ δέρματος και υποδόριου ιστού.
Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικούς ή ορμονικούς παράγοντες, στην αύξηση του σωματικού βάρους, στην κακή διατροφή ή συνδυασμο όλων ή κάποιων από τα ανωτέρω.
Το πρόβλημα απασχολεί και επηρεάζει την ψυχολογία των περισσοτέρων γυναικών, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι επιπλέον κιλά.
Αν λοιπόν κι εσείς έχετε πρόβλημα κυτταρίτιδας, μην την αφήνετε να παραμένει στο σώμα σας και να σας χαλάει τη διάθεση και την αισθητική σας, αφού μπορείτε – ανεξάρτητα ποιοι είναι οι λόγοι απόκτησής της, τι ηλικία ή τι σωματικό βάρος έχετε – να απαλλαγείτε από αυτήν σήμερα οριστικά, με το μοναδικό πρόγραμμα Ged Rid Of Cellulite With My Secrets.

Η μοναδικότητα του προγράμματος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και επαναφοράς της υγείας και της ομορφιάς του δέρματος βασίζεται στα ακόλουθα 5 σημεία:

 1. Στην εφαρμογή ανά περίπτωση ατόμου και μέγεθος του προβλήματος πολύ εξειδικευμένων και επιστημονικά δοκιμασμένων ασκήσεων γυμναστικής
 2. Σε επιλεγμένες προτάσεις διατροφής με λιποτροπική δράση
 3. Σε προτάσεις αποδεδειγμένων για την αποτελεσματικότητά τους φυσικών θεραπειών στο σώμα που δρουν παράλληλα με την άθληση
 4. Στο τρόπο καθοδήγησης και υποστήριξης του ασκούμενου
 5. Στα μυστικά tips για την επίτευξη και τη διατήρηση του αποτελέσματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

 • 5 Personal Training Sessions διάρκειας 1 ώρας
 • 20 Small Group Workout Sessions διάρκειας 1 ώρας
 • Πλάνο Διατροφής για όλο το χρονικό διάστημα του προγράμματος
 • Μυστικά Tips Οριστικής Εξαφάνισης της Κυτταρίτιδας

Κόστος Προγράμματος : 199€

Ελάτε λοιπόν σήμερα να δοκιμάστε το πρόγραμμα Ged Rid Of Cellulite With My Secrets και πείτε οριστικά τέλος στην κυτταρίτιδα!!!


 • 0
 • 24 Νοεμβρίου 2017