Τα στητά, καμπυλωτά οπίσθια ήταν κάποτε σημείο αναφοράς μόνο για τις γυναίκες της λατινοαμερικανικής προέλευσης.
Και τι δεν έχει ειπωθεί και γραφτεί για να περιγράψει τον θαυμασμό ή το “κεραυνοβόλο χτύπημα” που προκαλεί το ακαταμάχητο αυτό σημείο του γυναικείου σώματος στη φαντασίωση και στις αισθήσεις των αντρών απανταχού του πλανήτη!!!
Μέχρι και χθες το να έχεις σφιχτούς και τρουλωτούς γλουτούς ήταν ένα άπιαστο όνειρο, καθόσον αυτό απαιτούσε συνδυασμό 3 κυρίως πραγμάτων:

  1. Κληρονομική αυξημένη συγκέντρωση ποσοστού λίπους στην περιοχή των γλουτών
  2. Επιτυχημένη πλαστική επέμβαση πρόσθεσης επιθεμάτων
  3. Εξαντλητικές και επίμονες ασκήσεις γυμναστικής

Σήμερα μία γυναίκα ανεξάρτητα απ’ το αν είναι ή όχι “προικισμένη” με τα αποθέματα λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή ή απ’ το αν έχει ή δεν έχει κάνει επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό, κάτι που σαφώς της δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα, μπορεί να αποκτήσει τους βραζιλιάνικους γλουτούς των ονείρων της, ακολουθώντας το μοναδικό πρόγραμμα Booties For Kisses.

Μοναδική καινοτομία του προγράμματος Booties For Kisses είναι ότι για πρώτη φορά μπορείτε να επιτύχετε ταυτόχρονα α) τη σύσφιξη, β) τη στρογγυλοποίηση και γ) την επαύξηση της καμπυλότητας των γλουτών σας και ότι αναλόγως τον αθλούμενο και τα χαρακτηριστικά του, γίνεται και η εφαρμογή νέων πολύ εξειδικευμένων και επιστημονικά σχεδιασμένων ασκήσεων γράμμωσης και ανάπτυξης, που εγγυώνται το άριστο αισθητικά επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Ελάτε σήμερα να δοκιμάσετε το πρόγραμμα Booties For Kisses και να κάνετε τη σέξι “διαφορά” που επιθυμείτε στο σώμα σας!!!
Με το Booties For Kisses ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις, παίρνοντας τόσα βλέμματα θαυμασμού όσα δεν έχετε πάρει ποτέ!!!


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • 15 Personal Training Sessions διάρκειας 1 ώρας
  • 30 Small Group Workout Sessions διάρκειας 1 ώρας
  • Πλάνο Διατροφής για όλο το χρονικό διάστημα του προγράμματος
  • Συνεχής και Καθημερινή Εκμάθηση και Εφαρμογή Μυστικών για την Σμίλευση, Ανόρθωση και Αύξηση – αν επιθυμείτε- των γλουτών σας σε σχέση με το δικό σας σωματότυπο

Κόστος Προγράμματος : 349€


  • 0
  • 24 Νοεμβρίου 2017