Το Gymaginario δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος άθλησης, αλλά το “μαγικό μέρος” όπου θα ανακαλύψετε τον τρόπο και τα μυστικά για ν’αποκτήσετε το σώμα των ονείρων!!!

Στο Gymaginario η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον αθλούμενο, είναι κάποια απο τα συστατικά της μυστικής συνταγής για την ολική μεταμόρφωσή του !!!

Gymaginario σημαίνει άσκηση και εμπειρία γυμναστικής πέρα από τις αισθήσεις, σημαίνει “πέρασμα” σε μία καλύτερη, ομορφότερη και συναρπαστική ζωή!!!

Το Gymaginario απευθύνεται σε όλους εσάς που είτε έχετε πάρει τη γυμναστική με “στραβό μάτι” ή έχετε βαρεθεί και κουραστεί με τα μονότονα προγράμματα ασκήσεων που κάνατε έως σήμερα ή δεν έχετε τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε σε σχέση με τα χρήματα και το χρόνο που έχετε αφιερώσει.

Στο Gymaginario δεν υπάρχουν οι στερεότυποι κανόνες άθλησης αλλά αδιάκοπη έμπνευση για ασκήσεις που υποκινούν περισσότερο τους αθλούμενους!

Στο Gymaginario ξεχάστε το επίπεδο εκγύμνασης που βρίσκεστε, το σωματότυπο και το βάρος σας, τη φυσική και ψυχολογική σας κατάσταση, την ηλικία σας και τα προβλήματα σας και ετοιμαστείτε να φτιάξετε το σώμα των ονείρων σας, γρήγορα, αποτελεσματικά και προπάντων διασκεδαστικά!!!

Μόνο στο Gymaginario

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γυμναστείτε με τα επιστημονικά σχεδιασμένα, πρωτοποριακά προγράμματα γυμναστικής και θα ανακαλύψετε ότι το μυστικό της Ολικής Μεταμόρφωσής σας είναι η λύση μίας πολύ δύσκολης εξίσωσης, την οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να την βρείτε σε μαζικές υπερπροσφορές και δώρα Γυμναστηρίων!

Μόνο στο Gymaginario

Θα ανακαλύψετε και το μυστικό της απελευθέρωσης αλλά και διατήρησης στο σώμα και στη σκέψη, όλων των θαυματουργών ορμονών που παράγονται από τη γυμναστική και που αποτελούν το φυσικό ελιξίριο της νιότης, της ομορφιάς, της καλής διάθεσης και της αισιοδοξίας!!!

Μόνο στο Gymaginario

Η γυμναστική μετουσιώνεται σε “μαγική ενέργεια” και γι’ αυτό θα την αγαπήσετε και θα την λατρέψετε όσο τίποτα άλλο!!!

Personal Training

Οι ιδιαιτερότητες του Personal training by CP είναι ότι θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή την μετάβαση σε ένα “κόσμο πρωτόγνωρο και μαγικό” και ότι τα αποτελέσματα θα φανούν στο σώμα σας από την 1η προπόνηση!!!

Group Trainning

Το CP Group Training απευθύνεται σε όλο το κόσμο που επιθυμεί να γυμναστεί και να δει αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας βδομάδα άσκησης ακολουθώντας το πρόγραμμα γυμναστικής που προτείνουμε.