Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά;

Το ξέρετε ότι η ενημέρωση των υπαλλήλων σας σε θέματα άσκησης & διατροφής μπορεί ν’ αυξήσει την παραγωγικότητα τους μέχρι και 40%; Το ποσοστό αυτό, όσο κι αν κάνει εντύπωση, αποδείχθηκε ύστερα από μακροχρόνιες έρευνες πανεπιστημίων που έγιναν σε αμερικάνικες επιχειρήσεις, οι οποίες πρόσφεραν στο προσωπικό τους τη δυνατότητα εκγύμνασης ή ενημέρωσης σε θέματα Fitness.

Η ενημέρωση σε θέματα Fitness διώχνει το άγχος και γεμίζει με “φρέσκες” δυνάμεις και ιδέες το προσωπικό για την προώθηση και επίτευξη των επαγγελματικών στόχων της εταιρείας.

Κάθε άνθρωπος θέλει να γνωρίζει το είδος της άσκησης και της διατροφής που είναι κατάλληλο γι’ αυτόν, καθώς και πολλά άλλα συναφή με τον χώρο του Health Life θέματα .

Οι εταιρείες που κάνουν μία τέτοια προσφορά στους εργαζόμενους, εισπράττουν άμεσα τον θετικό σχολιασμό, γιατί οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται ότι με τη παροχή που τους προσφέρεται, υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την καλυτέρευση της ζωής τους .

Το Fitness Therapy Meeting by CP δημιουργήθηκε, με σκοπό όλοι οι εργαζόμενοι άνθρωποι να μπορούν να συζητήσουν μαζί μου και να με συμβουλευθούν για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί γύρω από τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Το Fitness Therapy Meeting, προτείνει έναν δρόμο για να ξεφύγουμε απ’ το άγχος, τον λήθαργο των αισθήσεων, την αδράνεια του σώματος και του μυαλού.

Με το Fitness Therapy Meeting μπορούμε να κάνουμε τους εργαζόμενους της εταιρείας πιο υγιείς, δυνατούς, αποδοτικούς και δημιουργικούς υποκινώντας τους να δουν τις κρυμμένες επιλογές που μπορεί να υπάρχουν κοιτάζοντας απλά μέσα “απ’τα μάτια” της γυμναστικής και του Fitness Life.

Το Fitness Therapy Meeting είναι ένας “αθλητικός πομπός υποκίνησης” για να εκλάβουν οι εργαζόμενοί σας θετική ενέργεια ,να πληροφορηθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την άσκησή τους και την άθληση γενικότερα, να παροτρύνει τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα τους να απελευθερωθούν και να απογειωθούν!!!

Γι’ αυτό μην καθυστερείτε καθόλου!

Ξεκινήστε σήμερα ένα Fitness Therapy Meeting και θα διαπιστώσετε άμεσα τις διαφορές στα αποτελέσματα της επιχείρησής σας. 

Τα μαθήματα γίνονται στο Gymaginario ή αν υπάρχει δυνατότητα στον χώρο των επιχειρήσεων.