Το e-GYM  είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό γυμναστήριο για να μπορείτε όλοι ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ να κάνετε μαζί μου Personal Training!

Το e-GYM  προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά προγράμματα γυμναστικής για ολική ή μερική μεταμόρφωση του σώματος και της σκέψης (Part or Total Body & Mind Transformation)

Με το e-GYM μπορείτε όλοι εσείς που δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο ή δε σας ταιριάζει το γυμναστήριο ή ακόμη είστε κάτοικοι επαρχίας ή εκτός Ελλάδας, να κάνετε γυμναστική μαζί μου από το χώρο σας κι έτσι να νοιώσετε και να δείτε όλες τις ευεργετικές συνέπειες της γυμναστικής και των ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων στο δικό σας σώμα.
Όσο επιπλέον βάρος και να έχετε, ό,τι ηλικία και να είστε, ό,τι μέθοδο γυμναστικής έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, ξεχάστε τα όλα!

Μην αφήνετε τις κακές σκέψεις να σας χαλάσουν την ψυχολογία αφού μπορείτε μαζί μου να κάνετε το βήμα, τη νέα αρχή που θα σας οδηγήσει στην ολική μεταμόρφωσή σας Ψυχική και Σωματική!
Το μόνο που χρειάζεται για το e-GYM είναι ένας υπολογιστής ή ένα κινητό τηλέφωνο, μία σύνδεση internet, καλή διάθεση κι απόφαση να ξεκινήσετε γυμναστική για να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας!

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να εγγραφείτε ως χρήστες στην ιστοσελίδα μου και να συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν επιλέγοντας την υπηρεσία e-GYM.

Η λήψη κάποιων προσωπικών στοιχείων είναι απαραίτητη προκειμένου να αξιολογηθεί και να δημιουργηθεί το κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής διαμορφωμένο ακριβώς για να εξυπηρετήσει τις δικές ανάγκες και επιθυμίες.
Στη συνέχεια κι αφού προηγηθεί η καταβολή της συνδρομής θα αποσταλεί στον υπολογιστή σας μήνυμα επιτυχούς εγγραφής στην υπηρεσία e-GYM.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας αποσταλεί το οπτικοακουστικό πρόγραμμα ασκήσεων το οποίο θα περιλαμβάνει ακριβείς οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε για τη σωστή εκτέλεση του.

Σχετικά με τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής, εκτός από PAYPAL και πληρωμή στο γυμναστήριο μπορείτε να κάνετε και κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας δοθεί κατά την αγορά του προγράμματος. (Σύντομα θα υπάρχει και δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα).
Μαζί με το πρόγραμμα θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί μου live αλλά και μέσω email, για οποιαδήποτε απορία που θα προκύψει σχετικά με την εκτέλεση των ασκήσεων αλλά και για να σας δοθούν διευκρινίσεις που τυχόν χρειαστούν.

Έτσι θα αναπληρώνεται σε σημαντικό βαθμό η έλλειψη της φυσικής μου παρουσίας και μαζί θα φτάσουμε στα αποτελέσματα που ονειρεύεστε για το σώμα σας.

Τώρα δεν έχουμε δικαιολογίες για να μη γυμναζόμαστε.

Γι’ αυτό και σας αναμένω όλους!

30 Days Body & Mind Transformation by CP

Πώς θα γίνει αυτό;
Φυσικά με το 30 Days Body & Mind Transformation!

Τι είναι το 30 Days Body & Mind Transformation;
Είναι ένα πρόγραμμα που μπορούν να ακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας, βάρους και φυσικής κατάστασης.

Τι πετυχαίνει κάποιος που θα ακολουθήσει το πρόγραμμα;

 • Απώλεια βάρους 5 έως 10 κιλών
 • Μείωση / εξαφάνιση της κυτταρίτιδας
 • Μείωση / εξάλειψη της χαλάρωσης
 • Παραγωγή ελαστίνης για να βελτιωθεί το δέρμα από την ύπαρξη ραγάδων
 • Τόνωση του μεταβολισμού ώστε να αποφευχθεί η λήψη χαμένων κιλών στο μέλλον
 • Αύξηση μυϊκού όγκου (ειδικά για άντρες)
 • Αύξηση κιλών αν κρίνεται απαραίτητο ή σε περιπτώσεις που ο αθλούμενος είναι ελλιποβαρής
 • Κατανόηση μυστικών που θα συμβάλουν στη συνεχή βελτίωση του
 • Τόνωση της αυτοπεποίθησης & της διάθεσης, αλλαγή τρόπου σκέψης & βελτίωση της ψυχολογίας

Τι περιλαμβάνει το 30 Days Body & Mind Transformation

by Christina Paziou

Εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής για άντρες και γυναίκες

Πλάνο διατροφής *

Ανάλυση & αξιολόγηση του μυικού συστήματος & της φυσικής κατάστασης (key factors)

Μυστικά Tips που θα επιταχύνουν την επίτευξη του προσωπικού σας στόχου

Live επικοινωνία μαζί μου

Συνεχής υποστήριξη και βοήθεια μέσω e-mail

Αξιολόγηση της εβδομαδιαίας προσωπικής προόδου του κάθε αθλούμενου

Τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε το 30 Days Body & Mind Transformation;
Μόνο η καλή σας διάθεση, η θετική σας ενέργεια ,η θέληση να αγαπήσετε περισσότερο το σώμα σας και να κάνετε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;
Το δικό σας ΠΑΘΟΣ και η δική μου γνώση, εμπειρία και αγάπη για τη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ θα κάνουν θαύματα!
Ελάτε να ξεκινήσουμε!!!

(*)Το πρόγραμμα διατροφής είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο από εμένα προσωπικά και έμπειρους επιστήμονες κλινικούς διατροφολόγους –διαιτολόγους, έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψη τόσο τα προσωπικά σας δεδομένα και οι προτεινόμενες ασκήσεις εκγύμνασης όσο και η πλήρης αξιοποίηση όλων των σύγχρονων επιστημονικών δεδομένων και γνώσεων πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας.

Κόστος προγράμματος: 129€
Θα λάβετε άμεσα ενημερωτικό e-mail με όλες τις λεπτομέρειες για να ξεκινήσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Για να ξεκινήσετε το 30 Days Body & Mind Transformation πρέπει να γίνει εξόφληση του προγράμματος μέσω Pay Pal ή πληρωμή στο γυμναστήριο ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Τo πρόγραμμα γυμναστικής που αποστέλλεται στον ασκούμενο είναι απολύτως προσωπικό με οπτικοακουστικό υλικό (video) & διευκρινίσεις ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες
 • Τo πρόγραμμα γυμναστικής & διατροφής αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου
 • Ο ασκούμενος θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μου μέσω e-mail για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία χρειαστεί, απαντώντας του, αν δεν συντρέχουν λόγοι κωλύματος τεχνικοί ή προσωπικοί, μέσα σε 24 το πολύ ώρες
 • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 DAYS & MIND TRANSFORMATION BY CP ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.
 • Ο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ/ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ OΛΟΚΛΗΡΟΥ Ή ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ KAI ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, SOCIAL MEDIA ΚΛΠ)